Wir sind wieder da :-)

Gisteren hebben we weer neer kunnen strijken in het vakantiehuisje in Ruiterplaat, Kamperland. Het is een schitterend plekje aan het Veerse Meer, waar we kunnen zwemmen, zeilen en genieten.

De spanker ‘LOL :-)’ doet ook dienst als bagagebak inmiddels, want ja, we willen ook nog wel een paar fietsen mee. De 420 ‘Lollig’ heb ik later na het eten nog opgehaald Tuus.

Het huisje was nagenoeg onveranderd en binnen een uur was alles uitgepakt en ergens in een kastje gestopt. Terwijl de wij uitpakten, waren de twee jongens nog onderweg met de Spanker hierheen. Deze hadden we iets eerder al richting de Veerse Dam te water gelaten. Zij zijn via de ijsboer in Veere naar hier gevaren.

Mijn lief heeft denk ik serieus meer gadgets mee dan ikzelf. Ik ben erg benieuwd wat voor beelden dit van dit weekje Zeeland gaat geven.

De hond is natuurlijk ook mee. Alleen onze oudste is er niet meer bij dit jaar, die gaat gewoon werken komende week. De dochter van mijn zus is er wel weer bij en later deze week schuift ook de knuffelbeer van mijn oudste dochter aan.

Ik heb er zin an 😃 ⛵️ 🏡