Weer een leuke week voorbij

Deze vrijdag is het weer een stuk minder. Het regent, hier altijd “game weer” genoemd, want dan mag je extra lang computerspelletjes spelen. We bekijken de weersverwachting eens goed en zien dat er van zeilen vandaag niet veel zal komen.

Wel proberen we de kinderen nog te laten waterskiën. Omdat er ook onweer voorspelt is, bellen we met watersportcentrum Veerse Meer wat hun plannen zijn. We kunnen gewoon komen skiën en als er een onweersbui langs komt zetten ze gewoon even de baan stil en stopt je tijd. Lijkt ons een prima idee, we hebben verder toch geen andere plannen.

Aangezien we eigenlijk morgenochtend zouden vertrekken, besluiten we om alles vandaag gewoon zo netjes mogelijk in te pakken en einde dag richting huis te gaan. Bij het uit het water halen van de Spanker ben ik nog zo handig om de trailer het water in te rijden met de lichtbalk er nog op 🙂

‘s Middags lukt het inderdaad nog om iedereen behalve onze kleuter te laten waterskiën. En geen onderbrekingen voor onweerbuitjes. Na de waterpret mikken we alles in de auto’s en rijden we op huis aan.

Voor onze jongste en mij is er nog drinken met lekkers tijdens het waterskiën

Inmiddels komen ook de verslagen van de kinderen binnen waar ik eerder in de week om gevraagd heb. De jongste heeft het geciteerd, de anderen stuurden het via de smartphone.


Ik vond het leuk met Binkie op de leerboot varen. Ik vond zwemmen heel leuk. En ik vond het leuk dat nichtje kwam. Achter de boot vond ik leuk. En de kermis vond ik leuk. Ijsjes eten vond ik lekker. Met opa snorkelen. En het klimpark vond ik leuk. Spelen bij het speeltuintje in de waterskibaan. Kwallen vangen. 

P


Deze vakantie was erg leuk. Voornamelijk vond ik waterskiën leuk. Waterskiën was voor het eerst en het ging niet slecht. Van de bootjes vind ik de lazerob het leukst. Auqasplash was ook leuk. Ik hoop dat we volgend jaar weer mee mogen.

B


Ik vond de vakantie erg leuk het is een mooi huis waar we in zitten. Ik vond het ook leuk om verschillende dingen te doen. De trapeze met de blauwe boot en met de laserob varen was leuk. Ook fijn dat er mooie foto’s werden gemaakt. En zoals het geregeld was met bootje brengen was ook goed

S


Het was een hele leuke week. We hebben verschillende dingen gedaan. wat ik leuk vind. De laserob vind ik het leukste bootje om te varen. Het waterskieen was geweldig. Dat nichtje er was, was ook gezellig. En natuurlijk knuffelbeer 🙂 Ik vind het leuker om ergens heen te gaan, dan in het huisje een spelletje doen. Dit was een vakantie om niet meer vergeten. ⛵

S